06 208 947 81 info@groeit.eu

We hebben een aantal nieuwe collega’s op onze helpdesk en we vinden het belangrijk dat zij ook de goede tools en handvaten krijgen om onze klanten goed te woord te staan. Vandaar dat we GroeIT hebben gevraagd een communicatietraining voor ons te verzorgen. De collega’s hoopte op voorhand dat ze geen training zouden krijgen met standaard rollenspellen die een aantal collega’s in het verleden wel hebben gehad. Ze vonden het dan ook fijn dat ze als team samen met jou naar een eigen model konden werken hoe ze als helpdesk willen fungeren waarbij je tips en tricks hebt gegeven om ze verder op weg te helpen. De samenwerking hebben ze ook als prettig ervaren. Met het resultaat van de training kunnen ze als helpdesk nog beter fungeren in communicatie naar de klant toe.

Klimmendaal revalidatiespecialisten heeft in samenwerking met René Voortwist van GroeIT een trainingstraject doorlopen.
In dit traject is er aandacht besteed aan teambuilding, houding en gedrag en dienstverlening. Tijdens dit traject werd gebruik gemaakt van een mystery guest, de Lego Simulatie, de MapsTell workshop en trainingen klantcontact en (door)vragen. René Voortwist heeft met een energieke en positieve houding de medewerkers meegenomen en getraind.
Het bewust maken bij medewerkers van de eigen houding en gedrag en het effect dat hun gedrag heeft op anderen waren belangrijke punten tijdens deze trainingen. Het trainingstraject en de manier waarop René Voortwist deze trainingen heeft verzorgd werden als zeer positief ervaren.

In zes avonden heeft René ons team van Microsoft Dynamics consultants en ontwikkelaars bijgespijkerd op het gebied van communicatieve vaardigheden. Vrijwel alle 21th century skills voor ICT’ers zijn de revue gepasseerd. Van non-verbale communicatie en assertiviteit tot vraagtechnieken en presentatievaardigheden. Door de ICT achtergrond van René is alles direct bruikbaar voor onze mensen die het geleerde al dagelijks toepassen. We zijn dik tevreden over het resultaat!

“René heeft voor de medewerkers van de Customer Service Desk een doorvraagtraining verzorgd. De training heeft ze veel praktisch toepasbare vraagtechnieken opgeleverd die ze nu direct dagelijks inzetten. Dat zorgt voor effectiviteitswinst en betere service voor onze klanten. Een aanrader!”

“Ik ben me (weer) bewust geworden van gedrag dat in de training aan de orde kwam. Weet het nu te herkennen en probeer het geleerde toe te passen.”

“Fijn hoe René vanuit zijn gevoel en ervaring de onderwerpen bespreekbaar maakt. Daardoor voelden we ons op ons gemak.”

“Leerzaam: veel nieuwe inzichten gekregen. Verhelderend. Direct toegepast en toepasbaar.”

Nog bedankt voor de prima presentatie training. Ik heb er heel veel aan gehad, met als gevolg dat de 6 presentaties bij onze klant prima gegaan zijn! Het was erg leuk om te doen en ik heb er veel van geleerd. Ik heb naar aanleiding van jouw training de presentatie volledig opnieuw gemaakt. En na de eerste sessie zelfs nog sheets toegevoegd op basis van feedback vanuit de klant..

Voor onze accountmanagers en productspecialisten is het belangrijk dat ze de boodschap zo helder en enthousiast mogelijke kunnen overbrengen. We hebben René Voortwist van GroeIT ingeschakeld om te helpen bij het maken van een eigen verhaal. Zijn trainingen en workshops geven op een gestructureerde manier handvatten om een eigen presentatie te maken. De deelnemers zijn erg enthousiast en gebruiken de methodiek in de praktijk. De eerste presentaties zijn een succes.

René Voortwist heeft 22 ontwikkelaars, consultants en leidinggevenden van QNH Consulting door middel van MapsTell workshops meegenomen in een ontdekkingsreis naar hun persoonlijke gedragsstijl. De deelnemers hebben de workshops als zeer plezierig en leerzaam ervaren. Het resultaat voor QNH is een beter functionerend team en een verbeterde dienstverlening naar klanten. Zeer de moeite waard. Wat ons betreft een aanrader!

Een intakegesprek is voor ons een belangrijk verkoopmoment. Daarom willen we graag dat onze mensen hun kwaliteiten zo goed mogelijk in een intakegesprek tonen en daarmee een optimale indruk achterlaten bij de klant. De intakegesprekken-training die René voor ons heeft verzorgd biedt ze veel praktisch toepasbare vaardigheden die hen daar enorm bij helpt. Wij zijn er erg blij mee

René kan zich goed verplaatsen in de uitdagingen die onze medewerkers dagelijks ondervinden, waardoor hij goede resultaten boekt met zijn trainingen. Door zijn humor en innerlijke rust brengt hij de leerstof op de juiste manier over.”

“De onderwerpen die werden behandeld, zijn soms best heftig. Toch heb ik me geen moment onveilig gevoeld.

“De presentatietechnieken die René ons heeft geleerd, heb ik inmiddels al met succes toegepast.”

“René weet onbewuste processen bewust te maken. Dat werkt verhelderend en geeft begrip.”

“De training was perfect toegespitst op de behoefte van onze groep. Veel tips en tricks meegekregen. Waardevol, ook als je sommige punten al in andere trainingen hebt gehad. Goede trainer. Smaakt naar meer.”

“Positieve manier waarop de training gegeven wordt. Veel nuttige tips gekregen, gericht op de praktijk, die we dus ook dagelijks kunnen toepassen.”

“Leuke ongedwongen sfeer. Aanstekelijk enthousiasme van de trainer.”

Mijn diensten

Hoe we samen aan de slag kunnen.

Wie is die gast?

Wil je graag weten met wie je te maken hebt?

Ervaringen

Wat vinden mensen waarmee ik gewerkt heb?

Wil je meer weten?

Neem dan contact met me op.
Ik vind het leuk om kennis met je te maken.

Als je vragen hebt dan beantwoord ik die graag.
Het verplicht je tot niets!

Stuur me een e-mail via info@groeit.eu

Bel me via 06 – 208 947 81

Of gebruik het contactformulier.

6 + 9 =