06 208 947 81 info@groeit.eu

Individuele training voor ICT’ers.

Individuele training voor ICT’ers

Groepstraining is een effectief middel om vaardigheden over te dragen. Het kan echter zijn dat een deelnemer, om wat voor reden dan ook, onvoldoende rendement haalt uit een groepstraining. In die gevallen is het toepassen van de leerstof in de vorm van een individuele training effectiever. Individuele training voor ICT’ers.

1-op-1

Tijdens een individuele training komen alle onderwerpen langs die ook in een groepstraining de revue passeren. Door het 1-op-1 contact is de overdracht effectiever dan in een groep. Daarnaast kan de trainer zich geheel op een deelnemer concentreren en direct eventuele vragen of onduidelijkheden adresseren.

Alle onderwerpen

Alle onderwerpen waarvoor GroeIT groepstrainingen aanbiedt zijn ook in individuele vorm mogelijk. Daarnaast bieden we ook individuele verdiepingen op de trainingsinhoud. Dat is nuttig als een medewerker verder wil werken aan een bepaalde vaardigheid, maar er geen groep beschikbaar is.

Trainingsduur

Individuele training voor ICT’ers is altijd maatwerk. De trainingsduur hangt af van de praktische uitdagingen en het doel van de training. We bepalen in overleg de inhoud en duur.

Individuele training voor ICT'ers

Vragen of opmerkingen over deze training?

5 + 12 =

Je kunt me ook bellen via 06 – 208 947 81,

of een e-mail sturen via info@groeit.eu

Ervaringen

Wat vinden mensen waarmee ik gewerkt heb?

Wie is die gast?

Wil je graag weten met wie je te maken hebt?

Wil je meer weten?

Neem dan contact met me op.
Ik vind het leuk om kennis met je te maken.

Als je vragen hebt dan beantwoord ik die graag.
Het verplicht je tot niets!

Stuur me een e-mail via info@groeit.eu

Bel me via 06 – 208 947 81

Of gebruik het contactformulier.

13 + 10 =