06 208 947 81 info@groeit.eu

De GroeIT ICT-Blog Service.

Teksten produceren

Het produceren van een duidelijke en prettig leesbare tekst is nog niet zo simpel. Om het nog lastiger te maken is er een duidelijk verschil tussen het schrijven van bijvoorbeeld een offerte, een whitepaper, een adviesrapportage of een blog.

Blogs publiceren

Steeds meer ICT-bedrijven willen graag regelmatig (inhoudelijke) blogs publiceren op hun website of social media. Meestal vragen ze technische ICT’ers om die blogs te schrijven. Dat zijn immers de mensen met inhoudelijke kennis.

Bloggen is een vak apart

Inhoudelijke kennis hebben wil niet zeggen dat je die kennis ook in een prettig leesbaar blog kunt vertalen. Bloggen is een vak apart. De meeste ICT’ers hebben er een hekel aan. Ze stellen het steeds uit of produceren uiteindelijk niets. De resultaten zijn vaak niet optimaal.

De Marketing Manager

Een Marketing Manager is steeds bezig om achter de techneuten ‘aan te vangen’ om teksten te krijgen. En die teksten vragen dan nog aanpassing(en), wat best lastig is als je de inhoudelijke kennis mist. Het kost allemaal een hoop tijd en ergernis.

De GroeIT Blog Service

Bij GroeIT hebben we mooie combinatie van technische ICT-kennis én schrijfvaardigheid. Daarmee nemen we het schrijven van ICT-blogs voor u over. De GroeIT ICT-Blog Service!

Hoe het werkt

Door een kort (telefonisch) interview met de ICT’er(s) krijgen we de benodigde inhoudelijke informatie. Dat vertalen we in een professioneel en prettig leesbaar blog. De Marketing Manager geeft er feedback op en zo volgen er een of twee aanpasrondes. Daarna is het Blog publicatie-klaar. Snel en gemakkelijk en prima te plannen!

Meer weten?

Klinkt dit interessant? Neem dan contact op voor meer details!

Vragen of opmerkingen over deze training?

6 + 12 =

Je kunt me ook bellen via 06 – 208 947 81,

of een e-mail sturen via info@groeit.eu

Ervaringen

Wat vinden mensen waarmee ik gewerkt heb?

Wie is die gast?

Wil je graag weten met wie je te maken hebt?

Wil je meer weten?

Neem dan contact met me op.
Ik vind het leuk om kennis met je te maken.

Als je vragen hebt dan beantwoord ik die graag.
Het verplicht je tot niets!

Stuur me een e-mail via info@groeit.eu

Bel me via 06 – 208 947 81

Of gebruik het contactformulier.

9 + 10 =